Gezocht

De blog BXLEN is permanent op zoek naar nieuwe – eenmalige, tijdelijke, langdurige – medewerkers in woord en/of beeld. Het aantal artikels op de website is immers recht evenredig met de vrijwillige inzet van creatieve Brusselaars. Heb je daarom een fris idee voor een rubriekje? Of liggen er enkele prachtige foto’s van Brussel stof te vergaren ergens onderaan in je kast? Aarzel dan zeker niet om ons te mailen via bxlen.blog@gmail.com!

Wie graag eerst nog eens wil nagaan wat Brusselen precies inhoudt, en dus ook waarover deze blog gaat, kan het artikel ‘Wat is Brusselen?‘ nalezen.

Concreet zoekt BXLEN naar:

  1. Tekstschrijvers – Sterke verhalen, mooie reportages, verrassende bedenkingen, zorgvuldig geformuleerde meningen, prettige columns: als je goed overweg kunt met een pen én graag in Brussel (of andere steden) vertoeft, dan ben jij de schrijver die we zoeken.
  2. Fotografen – Een tekst mag dan nog zo goed geschreven zijn, met de juiste beelden wordt een verhaal hoe dan ook beter. Oude of nieuwe foto’s, van de stad of van haar inwoners, zolang een beeld de aandacht trekt én weet vast te houden, heeft de fotograaf uitstekend werk geleverd. We zouden niets liever willen dan dergelijke foto’s een podium te geven, als illustratie bij of als inspiratie voor een artikel.
  3. Illustratoren – Een sobere achtergrond en tekst in eenvoudig zwart. Wat meer kan een illustrator zich wensen om zijn of haar tekeningen over het stadsleven tot hun recht te laten komen, of ze nu één, drie, vijf of ontelbaar veel kleuren bevatten. Ook hier geldt: we zouden niets liever willen dan dergelijke illustraties te delen, als illustratie bij of als inspiratie voor een artikel.
  4. Vertalers – Nu al verschijnt er sporadisch een tekst of lijstje in het Engels op de blog. Maar hoe meer teksten vertaald worden naar het Engels (en/of het Frans), hoe groter het bereik ervan wordt. Wie graag zijn of haar favoriete blogpost wil vertalen, kan van zich laten horen!

Voor aanmeldingen en info, mail naar bxlen.blog@gmail.com of contacteer ons via onze Facebook-pagina.